Aanbod

Kom jij ook zwemmen?

Baby- Peuter- en Kleuterzwemmen bij Fitland Mill

Spetterpret is gespecialiseerd in het begeleiden van ouders bij het zwemmen met hun baby, peuter of kleuter.
Spetterpret biedt het zwemmen in Mill op alle dagen in de week aan, waardoor er voldoende inhaalmogelijkheden zijn als er een les gemist is. In Gennep wordt het zwemmen aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Er kan zowel in Mill als Gennep ingehaald worden, tenzij de groepen te groot worden.
Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk om gebruik te maken van de kinderopvang bij Fitland in Mill waardoor het zwemmen met twee kinderen op dezelfde dag mogelijk is.
Er wordt goed gelet op de interactie tussen ouder en kind en ouders krijgen praktische tips daarbij.
Respectvol omgaan met kinderen en het leren van overlevingstechnieken staan centraal in iedere les
Via internet (o.a. Facebook, nieuwsbrief, korte berichtjes in de vorm van zgn. “Spetters”) worden ouders op de hoogte gehouden van de activiteiten van Spetterpret.

Spetterpret beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan speelgoed, waardoor de lessen afwisselend en aantrekkelijk blijven.
Spetterpret biedt regelmatig themalessen aan rondom de feestdagen en seizoenen, leerzame thema’s zoals bijv. de kleurenles, speelse thema’s zoals bijv. een kabouterles, etc.
Af en toe wordt een extra activiteit aangeboden zoals bijv. de peutersurvival in een vakantie en extra korting op een cursus kinder-EHBO.

Zelfredzaamheid staat bij Spetterpret zeer hoog in het vaandel. Er wordt naar gestreefd dat een kind zichzelf kan redden als hij op een onbewaakt ogenblik in het water valt.