Blog en Nieuws

Zomervakantie

6 juli t/m 18 augustus is de zomerstop. Deze periode valt samen met de zomervakanties van de basisscholen in deze regio. Tijdens de zomerstop kan er vrij gezwommen worden tegen betaling van het reguliere tarief van Fitland. Een prettige zomer toegewenst met veel zwemplezier!

Shantala Babyzwemmen

Start 14 juni. Optimale begeleiding voor ouders die voor het eerst met hun baby gaan zwemmen. Het is een onderdeel van de bij Spetterpret® ontwikkelde PReSwim Methodiek, waarbij Plezier, Respect en Structuur de pijlers vormen. Voor enkele ouders is het Shantala Babyzwemmen het vervolg op de cursus Shantala Babymassage. Bij Spetterpret® is het vanzelfsprekend om […]

Survival

Tot de zomerstop staan de lessen in het teken van survival.

Voorjaar!

T/m 2 juni: voorjaarslessen! De bolletjes zijn geplant en als ze uitgekomen zijn worden de bloemetjes water gegeven.

N: Pasen en vakantie

Paaslessen t/m 20 april. Paasvakantie: 21 april t/m 5 mei. In deze periode is het vrij zwemmen op de dagen en tijden dat er normaal gesproken Spetterpretlessen zijn.

N: 30-jarig jubileum Spetterpret

Met piratenlessen in het zwembad en een piratenfestijn op 7 april is het 30 jarig jubileum van Spetterpret gevierd. Jong en oud hebben veel plezier beleefd aan de lessen en het festijn.

B: S = Structuur in PReSwim Methodiek

Kinderen houden van structuur. Structuur geeft duidelijkheid, schept veiligheid en geeft vertrouwen in wat er komen gaat. Ook bij het baby-peuter-kleuterzwemmen. Je spruit vindt het prettig als de lessen peuterzwemmen een vaste structuur hebben. De vaste opeenvolging van gebeurtenissen of handelingen voelt veilig en vertrouwd omdat het herkenbaar is. Je kind weet wat hij kan […]

N: Carnavalsvakantie

Van 2 t/m 8 maart is het vrij zwemmen op alle dagen en tijden dat er normaal gesproken Spetterpretlessen zijn.