Gastenboek

Heeft u een leuke ervaring gehad, of een anekdote meegemaakt bij Spetterpret?
Laat het ons weten en geef uw reactie hieronder.

66 reacties

 1. We hebben een heerlijke introductie gehad met het shantala babyzwemmen. Oscar genoot elke keer weer van het water en de spelletjes die we met Simone deden. Zeker een aanrader!

 2. Lieve Simone,

  Bedankt voor alle leuke lessen. Milan heeft altijd enorm genoten. Bedankt voor de steun en het meedenken over een verder zwemtraject. Milan heeft door jou hulp een passend plekje gevonden waar hij laat zien wat hij allemaal geleerd heeft.
  Super bedankt!

 3. Na 6 jaar zwemmen bij Simone stopt het dan nu echt. De 2 oudste meiden die al naar school zijn hebben ook met erg veel plezier die jaren gezwommen, en hun broertje Finn ook. Hij heeft erg veel geleerd en is super water vrij. We vonden het erg leuke en afwisselende lessen! Simone bedankt voor de leuke jaren!!

 4. Na jaren spetterpret bij juf Simone, moeten wij nu helaas stoppen. Onze jongste dochter gaat naar school. Mijn beide dochters hebben altijd met veel plezier gezwommen bij Spetterpret. Spelenderwijs leren om jezelf te redden in het water. Maar ook lekker zingen en pret maken. Simone en team, heel erg bedankt voor de fijne tijd.

 5. Niels en Bram hebben de afgelopen jaren erg genoten van de Spetterpret-lessen! En wij ook 🙂
  Eerst op de vrijdag bij Monica en de laatste periode bij Simone op zaterdag. Niels en Bram hebben veel geleerd en hebben bovenal veel plezier in het water. De zwemlessen bij Spetterpret hebben hier een belangrijke rol in gespeeld. Bedankt voor de fijne tijd!

 6. Lieve Simone,
  Bedankt voor de fijne zwemlessen. Ik heb heel veel geleerd en durf nu alleen van de kant af te springen, te duiken (is met hoofd onder water zwemmen). De motorboot en leuke liedjes ken ik nu. Op mijn rug drijven vind ik ook leuk.
  Ik vond het zwemmen bij Spetterpret erg leuk, dank je wel voor de fijne tijd!!!!
  High five, boks, knuffel en kus van Teun

 7. Na 9,5 jaar zwemmen bij spetterpret is het nu echt voorbij…. de jongste gaat naar school.
  Wat een ontzettend fijne tijd hebben we gehad. Even een op een tijd met je kind.
  Simone en team bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *