Gastenboek

Heeft u een leuke ervaring gehad, of een anekdote meegemaakt bij Spetterpret?
Laat het ons weten en geef uw reactie hieronder.

58 reacties

 1. Team Spetterpret, ontzettend bedankt voor alle jaren zwemlessen aan onze kids! Ise is als baby van 4 maanden bij jullie begonnen samen met opa. Wat hebben ze een fijne tijd gehad bij jullie. Altijd met plezier gegaan. Ise heeft inmiddels alweer een hele tijd haar A,B en C diploma in the pocket. Ze mocht, toen ze nog net geen 5 was, gaan starten met turbozwemmen omdat ze al zo watervrij was en veel dingen al kon. Na 8.5 maand had ze haar A-B en C diploma binnen, super fijn! Ze geniet nog steeds van het zwemmen.
  Sen is wat later bij jou begonnen. Wederom samen met opa. Opa en jij moesten iets meer geduld hebben met Sen. Hij was angstig en vond het niet zo leuk. Toch kwam daar op een gegeven moment een omslag, zo fijn! Hij mocht naar de peuter/kleuter plus groep en nu gaat hij beginnen aan het A traject. Hij zwemt nu heel erg graag en het liefste onder water. Zelfs in bad ligt hij met zijn snoet het liefste onder water. Wie had dat gedacht! Simone Bedankt!!!
  Lieve groetjes van Ise en Sen en hun ouders

 2. Bedankt voor alle fijne en leerzame lessen.

  Onze zoon Niels en dochterje Lise hebben allebei met heel veel plezier gezwommen.
  Tijdens deze zomervakantie werd het wederom bevestigd; ze hebben zoveel plezier in het water.

  Nu de stap naar het diplomazwemmen!

 3. Jarenlang heb ik gezwommen bij Spetterpret. Eerst met Iris, daarna met Thijs. Mooi om te zien hoe ze langzaamaan wat vrijer werden in het water. Al gaan ze nog steeds niet graag onder water. Gelukkig hoefde dat ook niet tijdens de lessen: je kunt daarin zelf bepalen wat je wel en niet doet en daarin het tempo van je eigen kindje volgen.
  Bedankt voor de lessen, Simone en Monica. Voor mij was het echt even quality time met de kids!

 4. Na bijna 8 jaar stopt onze zwemles bij Spetterpret in Mill.

  Met eerst onze zoon Sjors en later ook dochter Silke heb ik met heel veel plezier de lessen gevolgd. En niet alleen ik, maar ook Sjors en Silke genoten van de lessen en hebben er onwijs veel geleerd en houden echt van spelen in het water. Erg mooi om te zien hoe watervrij ze beiden waren aan het einde van hun Spetterpret-carrière.

  Enthousiast wilden ze Monica vaak laten zien wat ze wel allemaal al konden. Bedankt voor alle fijne lessen, positieve ondersteuning en zeker ook de koffiemomentjes met andere mama’s op vrijdagmorgen!

  Monica en Simone, bedankt!

 5. Met onze baby Luuk na een paar maanden in Gemert te hebben gezwommen. Waar het ‘onderdompelen’ van je kind erbij hoorde in de les, merkte ik totale zwembad-angst bij mijn kind. Op zoek naar iets anders….Spetterpret!! En dat was het!! We hebben de 4 jaar vol gemaakt en genoten van alle lessen. en vooral het warme water vond mama ook erg fijn!!
  Nu gaat Luuk naar school en stopt het helaas. Hij is zo gegroeid bij Spetterpret!! Nu nog even wachten en dan op naar de zwemles.

  Simone en Monica, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

 6. Spetterpret Team; Ontzettend bedankt voor alle mooie lessen, prachtige ervaringen en geweldige momenten en heel veel spetterplezier. Ik hoop dat er nog veel mama’s en papa’s kunnen volgen om net zoveel spetterplezier te beleven als wij hebben gedaan de afgelopen 8 jaar met onze 3 kinderen. We gaan het zeker missen!

 7. Voor Pepijn zit het zwemmen bij Spetterpret er na vier jaar op. Afgelopen weekend voor het eerst samen in het Hoogkoor met een zwemvestje gezwommen, prachtig om te zien wat hij allemaal meeneemt van Spetterpret (apen, in water springen en de kant weer pakken, draaien om de kant te zoeken), super trots op ons watervrije mannetje! Ook al was een zwemvest in het begin toch wel even wennen en harder werken dan met bandjes.

 8. Na 4 jaar zit het zwemmen bij Spetterpret er op en is Fleur klaar om naar de zwemles te gaan. Fleur was ongeveer 5 maanden en door een rustige benadering, fijne temperatuur en leuke activiteiten en liedjes, vond Fleur uiteindelijk het babyzwemmen leuk. Ze mocht en kon haar eigen tempo bepalen.. Simone en de rest, heel erg bedankt hiervoor!

 9. Ik ben jaren geleden begonnen bij Spetterpret met Isa toen ze nog een baby was. Ook met Noor ben ik al op jonge leeftijd begonnen. Ik vond het heel leuk om te zien dat zo jong als ze zijn al zo genieten van dat momentje samen in het water (en mama ook!). Ook het koffie drinken na het zwemmen en het spelen met de andere kinderen vonden mijn dochters super. Door spetterpret zijn het echte waterratten geworden. Het is erg leuk om de reactie van andere mensen te zien als die zien hoeveel plezier de meiden hebben in het water.

  Simone, bedankt voor alle leuke maar ook leerzame lessen! We hebben ervan genoten!

  Groetjes Debby, Isa en Noor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *