Gastenboek

Heeft u een leuke ervaring gehad, of een anekdote meegemaakt bij Spetterpret?
Laat het ons weten en geef uw reactie hieronder.

62 reacties

 1. We zijn gestart met zwemmen toen onze dochter 5 maanden was. Ze vond het vanaf dag 1 al helemaal lekker in het warme water.
  De eerste maanden is een half uurtje zwemmen lang genoeg, maar later kregen we steeds meer moeite om haar uit het water te krijgen! Mijn man en ik zijn afwisselend meegegaan naar de zwemles en hebben beide gezien dat er genoeg afwisseling is in de zwemlessen en dat de begeleiding prima is. Vooral de themalessen zijn erg leuk!
  Onze dochter is helemaal ‘water vrij’ en dat hebben we toch wel mede te danken aan de Spetterpret.
  Simone, bedankt daarvoor!

 2. Nu onze jongste 4 is geworden is er na 7 jaar een eind gekomen aan het zwemmen bij Spetterpret..
  Simone en de rest van het spetterpret team bedankt voor de leuke en leerzame lessen al die jaren.
  We hebben er van genoten.

 3. De fase van Spetterpret welke in 2010 begon is nu ten einde. Onze jongste is nu 4,5 en klaar voor de zwemles!
  Ik ben samen met een vriendin met onze eerste kindjes gestart, echt babyzwemmen. Zelfs hoogzwanger van nummer 2 konden de lessen gelukkig doorgaan. Toen onze dochter geboren is, is mijn man op zijn vrije dag met allebei gaan zwemmen. Met hulp van de kinderopvang in Fitland, werd een ene opgevangen en stond de andere al klaar om te zwemmen, heel leuk. Toen de oudste naar school ging ben ik met onze dochter verder gegaan met zwemmen en vorig jaar is een vriendin met haar dochter ook aangesloten. We hebben veel plezier gehad, angsten overwonnen (ja, ook mama soms onder water) en veel geleerd.
  Spetterpret bedankt voor alle leuke lessen, door jullie waren onze kinderen helemaal klaar voor de ‘echte zwemles’.

 4. Lieve Simone en Monika,

  Na dik 7,5 jaar hebben wij afgelopen vrijdag onze laatste spetterpret les gehad, het begon toen onze Aniek 4 maanden was. Met Aniek hebben wij bij Simone gezwommen, Een aantal jaar later zijn Janna en ik bij Monika gaan zwemmen, een echte waterrat en met Ebbie sluiten wij het Spetterpret avontuur af, Ebbie word in september 4 en gaat dan naar de basis school.

  Ik heb het als vader zijnde geweldig gevonden om met mijn 3 dochters iedere week weer te gaan zwemmen, soms was het zwaar, vanuit de nacht-dienst nog even te gaan spetteren, maar als je het plezier in de ogen ziet waarmee de kinderen zwemmen dan is dat onbetaalbaar. ik kan ook met recht zeggen dat mijn kinderen watervrij zijn geworden. Maar zelfs al waren ze dat niet dan zijn de momenten dat wij krom hebben gelegen van het lachen onbetaalbaar.

  Met een kleine traan in de ogen willen wij Simone en Monika dan ook hartelijk bedanken voor de mooie herinneringen, het ga jullie goed.

  Met vriendelijke groet,
  Sander, Aniek, Janna en Ebbie Hofkens

  • Ja Sander, kleine kinderen worden groot. Zo gaat dat. Mede namens Monica wil ik jou ook bedanken voor je jarenlange deelname met je drie dochters aan de Spetterpretlessen. Zelf heb ik gedurende vvele jaren met mijn drie zonen gezwommen bij Spetterpret toen ze klein waren. Ik heb het zwemmen met hen enorm gemist. Er komen echter andere dingen voor in de plaats. Het ga jullie goed!Groetjes van Simone

 5. Met veel inzet, plezier en enthousiasme hebben wij ongeveer 2 jaar bij Spetterpret gezwommen. Naast voorbereidend leren zwemmen is het ook fijn om heerlijk met je kind in het water te zijn!
  Onze oudste dochter, Lauren, heeft inmiddels al even geleden de overstap gemaakt naar de ‘echte’ zwemles en ze is volop bezig met haar A-diploma. Amy, de jongste heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen van Spetterpret en zal, wanneer ze op school begonnen en gewend is, z.s.m. ook verder gaan met het ‘echte’ werk.
  Simone en collega’s bedankt voor jullie leuke, leerzame en plezierige lessen!

 6. Ik was vroeger een echte waterrat. Ik heb alle zwemdiploma’s die je kunt bedenken en ik heb jaren aan reddingszwemmen gedaan. Nu geniet ik nog steeds van het water, want ik ben wekelijks met mijn kinderen in het zwembad te vinden bij de baby- en peuter zwemlessen van Simone. Lekker spetteren, liedjes zingen, spelend leren, vertrouwd raken met het water en het leren van vaardigheden waarmee kinderen zichzelf kunnen redden in het water. Maar het belangrijkste is voor mij de quality time met mijn kinderen, het is elke week weer een klein feestje voor ons.

 7. Wat vinden mijn zoontje en ik het baby zwemmen heerlijk! Ontdekken, leren, spelen en genieten in het water. Dit in zijn eigen tempo en onder geweldige begeleiding! Geen wonder dat hij helemaal weg is van juf Simone.

 8. Beste Simone,

  Met heel veel plezier hebben wij de afgelopen 3,5 jaar genoten van de zwemlessen.
  Maar nu Simon 4 is geworden, wordt het tijd voor de “echte” zwemles.
  We kijken terug op een leuke, leerzame ervaring en raden iedereen aan om met babyzwemmen te beginnen.

  Groeten, Patrick, Esther en Simon

  P.S. nog bedankt voor jouw lieve kaartje, de operatie is goed gegaan, Simon hoort weer een stuk beter.

  • Wat fijn om te horen dat de operatie goed gegaan is en dat hij beter hoort. Als hij ook goed luistert zal Simon als een speer blijven gaan bij de ‘echte’ zwemlessen.

 9. Lieve Simone,
  Super dat Sigrid en Robine zo snel bij jou terecht konden voor “zwemlessen”. Ze hebben in een korte tijd veel geleerd en vonden het iedere keer weer een feestje. Ze vonden het jammer dat ze niet konden blijven voor het diploma zwemmen. Voor onze meiden was het een perfecte combinatie om van spetterpret over te gaan naar zwemkanjers. Een echte aanrader dus!!! Ze gaan als een speer door het water en halen in no-time hun zwemdiploma’s. Bedankt voor alles!!!
  Groetjes, Onno & Peggy.

 10. Ons zoontje (nu 7,5 maand) zwemt bij Spetterpret sinds dat hij 4 maanden is. Hoe klein hij nog is, we zien dat hij er plezier in heeft en wij hopen dat hij geen angst voor water gaat krijgen.
  Zijn zwemkunsten laat hij ook zien in badje thuis… met het gevolg dat we een onder water badkamer hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *