Aanbod

Kom jij ook bij ons zwemmen?

25 jaar Spetterpret.

30 jaar Spetterpret.

Baby- Peuter- en Kleuterzwemmen bij Fitland Mill

Spetterpret is gespecialiseerd in het begeleiden van ouders bij het zwemmen met hun baby, peuter of kleuter en gebruikt daarbij de PReSwim Methodiek.
Spetterpret biedt het zwemmen in Mill op alle dagen in de week aan, waardoor er voldoende inhaalmogelijkheden zijn als er een les gemist is.

Van maandag t/m vrijdag is het mogelijk om gebruik te maken van de kinderopvang bij Fitland in Mill waardoor het zwemmen met twee kinderen op dezelfde dag mogelijk is.
Er wordt goed gelet op de interactie tussen ouder en kind en ouders krijgen praktische tips daarbij.
Respectvol omgaan met kinderen en het leren van overlevingstechnieken staan centraal in iedere les
Via een nieuwsbrief worden ouders op de hoogte gehouden van de activiteiten van Spetterpret.

Spetterpret beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan speelgoed, waardoor de lessen afwisselend en aantrekkelijk blijven.
Er worden regelmatig themalessen aangeboden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de seizoenen en feestdagen maar daarnaast zijn er ook leerzame thema’s zoals bijv. de kleurenles, survival lessen tegen de tijd van de zomervakantie, speelse thema’s zoals bijv. de kabouterlessen.

Zelfredzaamheid staat bij Spetterpret zeer hoog in het vaandel. Er wordt naar gestreefd dat een kind zichzelf kan redden als hij op een onbewaakt ogenblik in het water valt.