Kinderoppas service Fitland

Fitland biedt kinderoppas als service aan. Je kunt hiervan op maandag t/m vrijdag gebruik maken van 8.30 tot 12.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is er géén kinderopvang!

De oppasservice is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Oudere kinderen kunnen evt. komen maar beperkt en in overleg. Houd er rekening mee dat de speelfaciliteiten niet op oudere kinderen berekend is.

Per ochtend zijn twee begeleidsters aanwezig. Om een vertrouwde omgeving voor uw kind te creëren hebben de begeleidsters zoveel mogelijk een vaste ochtend in de week.

Alleen meegebrachte voeding en drinken wordt aan uw kind verstrekt. Er zijn geen slaapfaciliteiten. Natuurlijk mag uw kind slapen in meegebrachte kinderwagen of Maxi-Cosi als daar behoefte aan is.

In overleg is de kinderopvang evt. bereid om te helpen bij het omkleden als twee kinderen in achtereenvolgende groepen zwemmen.

De kinderopvang is te vinden voorbij de klimwand, richting kleedkamers, links in de hoek. Loop gerust eens binnen om kennis te maken.

Bij de receptie van Fitland koop je een kaartje € 2,95 of een 10-rittenkaart (€ 25,-) en dat laat je afkruisen door de dames van de kinderopvang.

Vijf van de acht dames van de Kinderoppas Service van Fitland. V.l.n.r. boven: Henriet, Angelie en Odette Onder: Els en Sjan. Ontbrekend: Ineke, Thea en France.