Locatie

Baby-peuter-kleuterzwemmen

Mill

Fitland Mill - Hoogveldseweg 1 - 5451 AA

google maps

Fitland Mill maakt gebruik van een eigen toegangssysteem.
Alle ouders/verzorgers dienen zich te laten registreren bij Fitland. Fitland is namelijk verplicht om een lijst met gebruikers bij te houden in geval van calamiteiten.
U krijgt een bandje waarmee u zich aanmeldt bij ieder bezoek zodat deze registratie automatisch gaat. De kosten van deze registratie zijn 15,- per gezin / bandje.

Zwembad

Het water bij Fitland, met een temperatuur van 32°C, voldoet aan alle strenge hedendaagse normen en Fitland gebruikt één van de meest geavanceerde zuiveringsinstallaties in Nederland.

Kleedruimte

Fitland Mill beschikt over een familiekleedkamer met aankleedtafels, afsluitbare kastjes, voldoende ruimte om buggy’s of maxi-cosi’s neer te zettten, een container voor wegwerpluiers en douches. Er is bovendien een aparte kleine ruimte voor de allerjongsten met verwarmingslampen boven de aankleedtafels.

Kinderopvang Fitland Mill

De kinderopvang wordt ’s morgens van maandag tot en met vrijdag door Fitland Mill georganiseerd. De ruimte van de kinderopvang bevindt zich vlak bij de familiekleedkamer en het zwembad. De begeleidsters van de kinderopvang zijn bereid mee te helpen met het omkleden van de kinderen. Kinderopvang maakt het mogelijk om met twee kinderen op dezelfde morgen te gaan zwemmen. De kosten bedragen voor de ouders van Spetterpret bedragen: € 1,90 los of € 17,00 voor een 10 rittenkaart.