Reviews

Het wordt zeer op prijs gesteld als je hier een review achterlaat over je ervaringen bij Spetterpret.

76 reacties

  1. Ondertussen 6 jaar geleden gestart met mijn oudste dochter en zojuist de laatste les gehad met mijn jongste dochter. Het was erg leuk en de kids hebben er ook altijd van genoten (en keken er altijd erg naar uit). De oudste is ondertussen ook met vlag en wimpel voor A en B geslaagd en de jongste vind zwemmen ook nog steeds heel leuk. Beide heerlijk vrij in het water. Monica (en Simone) bedankt voor de leuke jaren!

  2. Wij hebben met beide kinderen bij Spetterpret gezwommen. De jongste heeft ook nog even op peuter survival gezeten: een echte aanrader! Hierdoor is ze watervrij aan de zwemles begonnen. We hebben alle vier erg genoten van deze momenten. Er wordt goed naar het kind als individu gekeken: wat kan het en wat heeft het nodig om verder te komen.

  3. Met onze jongste kleinzoon altijd fijn gezwommen bij spetterpret, meestal bij Simone.
    Steeds veel plezier en goede pedagogische tips om de zwemvaardigheden van Thijmen verder te ontwikkelen.

  4. Beide kinderen ongeveer 4 jaar met heel veel plezier op Spetterpret en Peutersurvival gehad. Dit is heel goed geweest voor hun ontwikkeling en het was erg leuk om te doen elke week!­čśâ

  5. Ik ben heel erg blij dat ik onze dochter heb laten zwemmen bij de spetterpret lessen en daarna de survival lessen, ze is nu klaar voor haar zwemlessen! Er wordt goed meegedacht met het kind zodat het zoveel als mogelijk plezier en continuïteit in de lessen heeft. Enorm bedankt!

  6. Het zwemavontuur bij Spetterpret stopt.. Na ruim 3 jaar te hebben gezwommen bij Marieke en later bij Simone is Tim nu toe aan een volgende stap. We zijn altijd met veel plezier komen zwemmen en vooral de herkenbaarheid van de les was altijd goed. Welke kleur vuurpijl? Apen? Zwaai maar dag.. Nu zwaaien we dag en wensen iedereen die gaat zwemmen bij Spetterpret veel pret!

  7. Het is zover, afscheid van Spetterpret. Bedankt voor alle fijne en leuke lessen en al het zwemplezier met onze 3 meiden in de afgelopen 5 1/2 jaar. Eerst met Floor, later met Pleun & Lotte, met dank aan de oma’s en Simones flexibiliteit lukte het ook om met de tweeling te zwemmen. Nogmaals dank en ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *