Reviews

Het wordt zeer op prijs gesteld als je hier een review achterlaat over je ervaringen bij Spetterpret.

73 reacties

  1. Beide kinderen ongeveer 4 jaar met heel veel plezier op Spetterpret en Peutersurvival gehad. Dit is heel goed geweest voor hun ontwikkeling en het was erg leuk om te doen elke week!­čśâ

  2. Ik ben heel erg blij dat ik onze dochter heb laten zwemmen bij de spetterpret lessen en daarna de survival lessen, ze is nu klaar voor haar zwemlessen! Er wordt goed meegedacht met het kind zodat het zoveel als mogelijk plezier en continuïteit in de lessen heeft. Enorm bedankt!

  3. Het zwemavontuur bij Spetterpret stopt.. Na ruim 3 jaar te hebben gezwommen bij Marieke en later bij Simone is Tim nu toe aan een volgende stap. We zijn altijd met veel plezier komen zwemmen en vooral de herkenbaarheid van de les was altijd goed. Welke kleur vuurpijl? Apen? Zwaai maar dag.. Nu zwaaien we dag en wensen iedereen die gaat zwemmen bij Spetterpret veel pret!

  4. Het is zover, afscheid van Spetterpret. Bedankt voor alle fijne en leuke lessen en al het zwemplezier met onze 3 meiden in de afgelopen 5 1/2 jaar. Eerst met Floor, later met Pleun & Lotte, met dank aan de oma’s en Simones flexibiliteit lukte het ook om met de tweeling te zwemmen. Nogmaals dank en ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *