Shantala babyzwemmen

Kom je ook Shantala babyzwemmen?

een unieke ervaring met je baby

Als je met je eerste kindje begint met zwemmen vind je het misschien best spannend en heb je een hoop vragen. Om ouders die voor het eerst met hun baby gaan zwemmen optimaal te kunnen begeleiden heeft Spetterpret het zgn. Shantala Babyzwemmen opgezet. Voor enkelen is dat het vervolg op een cursus Shantala Babymassage.

Wat houdt het in?
In drie lessen in een klein groepje (min. 3 en max. 5 kindjes) krijg je uitgebreide instructies en praktische informatie met betrekking tot het zwemmen met je kindje. De aangename watertemperatuur van 32°C zorgt dat je kindje kan ontspannen.

Waarom Shantala?
Simone heeft ruim 22 jaar cursussen Shantala Babymassage gegeven. Bij Spetterpret is het vanzelfsprekend om kinderen op Shantala wijze te benaderen, ook in het water. Dat wil zeggen in contact met je kindje op een respectvolle, invoelende en aanvoelende wijze en inspelend op wat je kindje met behulp van lichaamstaal laten zien.

Wanneer?
Op vrijdagen van 18.00 tot 18.30 uur. Regelmatig start er een groepje met 3 tot 5 kindjes.
Informeer wanneer het volgende groepje start.

Waar?
Fitland, Hoogveldseweg 1 in Mill
Bij de familiekleedkamer is een aparte ruimte met aankleedtafels waarboven verwarmingslampen hangen.
Wat kost het?
€ 30,- voor 3 bijeenkomsten gebaseerd op één ouder in het water. De andere ouder kan natuurlijk ook mee in het water à € 4,- per keer.