B: Shantala Babyzwemmen

Om ouders die voor het eerst met hun baby gaan zwemmen optimaal te kunnen begeleiden is bij Spetterpret® het zogenaamde Shantala Babyzwemmen opgezet. Het is een onderdeel van de bij Spetterpret® ontwikkelde PReSwim Methodiek, waarbij Plezier, Respect en Structuur de peilers vormen. Voor enkele ouders is het Shantala Babyzwemmen het vervolg op de cursus Shantala Babymassage.

Bij Spetterpret® is het vanzelfsprekend om een kind op Shantala wijze te benaderen. Dat wil zeggen dat het onderlinge contact tussen begeleidster, ouders en kindjes op een respectvolle, invoelende en aanvoelende wijze gebeurt.

In drie lessen in een klein groepje (max. 5 kindjes) krijgen de ouders uitgebreide begeleiding en informatie. Ze leren hoe ze door middel van Quality Time in het water hun kindje op een prettige wijze zelfredzaam en watervrij kunnen maken, waarom babyzwemmen belangrijk is en welke vaardigheden daarbij komen kijken.

Het Shantala Babyzwemmen wordt ongeveer om de twee maanden aangeboden in het zwembad van Fitland in Mill. Bij de familiekleedkamer is een aparte omkleedruimte voor de jongste kindjes met aankleedtafels en verwarmingslampen. Het water heeft een aangename temperatuur van 32° C.

Wijs kennissen en vrienden die onlangs hun 1e kindje hebben gekregen op deze mogelijkheid! Op 16 november start het volgende groepje en daarna weer in februari.

Posted in Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *